Skärgårdshavets
Paddling Academy

Fantastiska havskajak-utflykter, upplevelser och högkvalitativ kajakutbildning i hjärtat av Skärgårdshavets nationalpark.

Ett vackert pastellfärgat havslandskap med en kajak i strandkanten.
Välkommen till hjärtat av Skärgårdshavets nationalpark!
Den beskrivs som världens vackraste skärgård och erbjuder fantastiska möjligheter till paddling i ett ständigt föränderligt landskap med stora utlöpare, skyddade klipphällar, livliga öbyar och tusentals öar.

Paddling Academy är den lokala havskajak-utbildare i Skärgårdshavet. Vi bor och arbetar mitt i Skärgårdshavet. Våra kontor finns på öarna Nötö och Korpo och vi fokuserar på Skärgårdshavets nationalparksområde, vilket gör att även korta resor ger tillgång till den fantastiskt vackra skärgården. Läs mer om oss här.

Vittnesmål

Ett stort tack för en fantastisk kajak utflykt. Professionalism 10+. Allt var så välplanerat att ni gjorde allting enkelt för oss. Ett stort tack till ElinMaria för lunchen och Gabriel för catering.

Detta var ett fantastiskt minne för mig. ISO REKOMMENDATION för dessa resor.

TACK

Katja Shadbolt 
Sea kayaking weekend tour

En fantastisk kajaktur på skärgårdshavet.
Mat för själen och sinnet när det är som bäst. Kiitos❤️

Johanna Suominen
Guidad kayaktur

En nattlig campingtur. En stor upplevelse.
Gabriel är så charmig som person att det gör upplevelsen helt och hållet hans egen.Vi kunde inte ha önskat oss något mer. (Nåja okej, mer tid att flyta i denna bubbla, så nästa år bokar jag en hel helg för detta ❤️) Mitt hjärta är verkligen rört. En underbar upplevelse!

Tii-Anna Vanhanen 
Kajakpaddling med övernattning

Förra sommaren åkte jag på en weekendresa.

En varm rekommendation.

Underbara platser, säker väg, men också en titt på naturen. ❤️

Pirjo Laaksonen
Sea kayaking weekend tour

Jag rekommenderar! Fantastisk ö Nötö och kajakguide.

Ulla Eerikäinen
Guidad kayaktur

Vilken fantastisk solig helg vi har bakom oss! Kayak utflykt i lugnt väder, små vågor och några större vågor. Paddling i otroligt klart vatten. Vilken fantastisk start på semestern! Tack Moving Heart!

Katja Laine  
Sea kayaking weekend tour

Ett par dagar med mycket olika landskap, känslor, vindar och förhållanden och en natt på en öde ö. Gabriel guidade vår grupp med sin diamantliknande professionalism och soliga attityd för att njuta av de avkopplande vikarna och också för att utmana sig själva på ett säkert sätt. Jag kan varmt rekommendera att hänge sig åt förförelsen av Heart Stream!

Hanna Vihava
Sea kayaking weekend tour

Aktiviteter med Paddling Academy

Hållbarhet

prenumerationsblankett
Kontaktformulär