Skärgårdshavets
Paddling Academy

Fantastiska havskajakturer, upplevelser och högkvalitativ kajakutbildning i hjärtat av Skärgårdshavets nationalpark.

Havskajakpaddling i det finska skärgårdshavet
Välkommen att paddla Skärgårdshavet! Skärgårdshavet beskrivs som världens vackraste skärgård och erbjuder fantastiska paddlingsmöjligheter i ett ständigt föränderligt landskap med stora hällar, skyddade klipphällar, levande skärgårdsbyar och tusentals öar.

Paddling Academy är den lokala havskajakoperatören i Skärgårdshavet. Vi bor och arbetar mitt i Skärgårdshavet. Våra utflykter startar från Korpoström i Korpo, där du också kan hyra havskajaker. Med oss kan du njuta av den förtrollande skönheten i Skärgårdshavet även på korta resor.  Läs mer om oss här.

Vittnesmål

Ett stort tack för en fantastisk kajak utflykt. Professionalism 10+. Allt var så välplanerat att ni gjorde allting enkelt för oss. Ett stort tack också till ElinMaria för lunchen.

Detta var ett fantastiskt minne för mig. STOR REKOMMENDATION för dessa kajakturer.

TACK

Katja Shadbolt 
Sea kayaking weekend tour

En fantastisk kajaktur på skärgårdshavet.
Mat för själen och sinnet när det är som bäst. Tack! ❤️

Johanna Suominen
Guidad kayaktur

En sommarnatt havskajaktur. En stor upplevelse!
Gabriel är så charmig som person att det gör upplevelsen helt unik. Vi kunde inte ha önskat oss något mer. (Nåja okej, mer tid att flyta i denna bubbla, så nästa år bokar jag en hel helg för detta ❤️) Mitt hjärta är verkligen rört. En underbar upplevelse!

Tii-Anna Vanhanen 
Sommernatt kajaktur

Förra sommaren åkte jag på en weekendresa.

En varm rekommendation.

Underbara platser, säker väg, men också en titt på öppna havet. ❤️

Pirjo Laaksonen
Sea kayaking weekend tour

Jag rekommenderar! Fantastisk ö Nötö och kajakguide.

Ulla Eerikäinen
Guidad kayaktur

Vilken fantastisk solig helg vi har bakom oss! Kayak utflykt i lugnt väder, små vågor och några större vågor. Paddling i otroligt klart vatten. Vilken fantastisk start på semestern! Tack Paddling Academy och Moving Heart!

Katja Laine  
Sea kayaking weekend tour

Ett par dagar med mycket olika landskap, känslor, vindar och förhållanden och en natt på en öde ö. Gabriel guidade vår grupp med sin diamantliknande professionalism och soliga attityd för att njuta av de avkopplande vikarna och också för att utmana sig själva på ett säkert sätt. Jag kan varmt rekommendera!!

Hanna Vihava
Sea kayaking weekend tour

Aktiviteter med Paddling Academy

Hållbarhet

Uutiskirje liittymislomake
Yhteys lomake