Tjänster för grupper

En stor grupp paddlare vid sin kajak med armarna upp mot himlen.
Paddling Academy erbjuder dig och din grupp skräddarsydda kajak-turer och högkvalitativ kajak-utbildning. Vi har de rätta resorna för grupper av vänner eller företag. Våra privata resor varierar i längd från tre timmar till tre dagar. Vi erbjuder också privat utbildning och fullservicepaket för självguidning. Om du vill kan du bjuda in oss att guida eller utbilda på andra ställen i sydvästra Finland.

Nedan hittar du vårt utbud av turer och kurser för privata grupper. Om du inte hittar något paket som passar dig, kontakta oss så gör vi ett!

Välkommen att paddla med oss!

Vittnesmål

Ett stort tack för en fantastisk kajak utflykt. Professionalism 10+. Allt var så välplanerat att ni gjorde allting enkelt för oss. Ett stort tack också till ElinMaria för lunchen.

Detta var ett fantastiskt minne för mig. STOR REKOMMENDATION för dessa kajakturer.

TACK

Katja Shadbolt 
Sea kayaking weekend tour

En sommarnatt havskajaktur. En stor upplevelse!
Gabriel är så charmig som person att det gör upplevelsen helt unik. Vi kunde inte ha önskat oss något mer. (Nåja okej, mer tid att flyta i denna bubbla, så nästa år bokar jag en hel helg för detta ❤️) Mitt hjärta är verkligen rört. En underbar upplevelse!

Tii-Anna Vanhanen 
Sommernatt kajaktur

Jag rekommenderar! Fantastisk ö Nötö och kajakguide.

Ulla Eerikäinen
Guidad kayaktur

Tack för en fantastisk kajakresa. Den lämnade ett gott intryck och ett livslångt minne.

Beni och Santeri
Guidad kayaktur

Gabriel, du är en enastående underbar person. Det är äventyrare och influencers som du som världen behöver. Jag hoppas att vi träffas igen.

Leena Haakana
Sea kayaking weekend tour
prenumerationsblankett
Kontaktformulär