Om oss

Gabriel på en blå kajak
Paddling Academy föddes ur kärleken till kayak-paddling och skärgården. Vi ordnar minnesvärda havskajak-utflykter i hjärtat av skärgårdshavet samt högkvalitativ kajak-utbildning för alla kajak-entusiaster. Vi erbjuder såväl dagsturer som längre havskajak-utflykter, utflykter för privata grupper och utbildning för nybörjare och aktiva paddlare, från grundkurser till avancerade kurser och privata kajak-lektioner. För mer erfarna paddlare hyr vi ut paddelutrustning och erbjuder fullservicepaket för självpaddling.

Paddling Academy guider och instruktörer

Paddling Academy-teamet består av erfarna och vänliga lokala havskajakproffs.
Gabriel pumpar vatten ur sin kajak med ett stort leende på läpparna.

Gabriel Sydänvirta

Gabriel Sydänvirta, huvudguiden för Paddling Academy, är utbildad havskajak guide av Finlands Paddling och Roddförbund och Finlands havskajak förbund. Han bor med sin familj i skärgården och du kan besöka hans favoritplatser och skärgårdsskatter på våra utflykter. Gabriel är en erfaren paddlare som har tillbringat hela sitt liv i naturen och på vatten. Han känner paddlarnas behov och vill erbjuda alla en unik paddel-upplevelse.

Andreas Wiberg

Andis passion är naturen och havet och han älskar att guida paddling och vacker skärgårds natur. Andi är utbildad paddlingsguide, vildmarksguide och sjukvårdare och du kommer ofta att se Andi följa med Paddling Academy på längre resor.

Pauliina Wright

Pauliina paddlar kajak i Skärgårdshavet under hela smältvattenperioden. Pauliina är paddlingsguide och paddlingsinstruktör för Finlands Paddling och Roddförbund och Finlands Havskajak förbund. Höjdpunkterna med paddling är de växlande årstiderna, landskapen, vinden och vågorna.
ElinMaria utövar yoga på en vacker klippa framför havet

ElinMaria Sydänvirta

ElinMaria är yoga- och mindfulnessinstruktör på Paddling Academy, en trollkarl på att skapa utsökt vegansk campingmat och en mycket erfaren kajakbärare.

Paddling Academy har ett nära samarbete med Moving Heart, ett företag som ägs av Gabriel och ElinMaria Sydänvirta. Moving Heart erbjuder ett brett utbud av tjänster inom dans, yoga, mindfulness och träning. Vi har därför en mycket bred erfarenhet och förmåga att erbjuda kunder ett brett utbud av natur- och rörelseupplevelser.

Lär känna oss bättre

Våra samarbetspartners

Vi är inte ensamma här, utan vi samarbetar på olika sätt med andra företagare i området, Finlands Paddling och Roddförbund, Finlands havskajakförening, Pargas kommun och Visit Turku Archipelago.

Vår partner i Korppoo är Korpo Kajakboden.

Läs mer om turism och aktiviteter i området här:

Du kan få mer information om tjänsterna i Åbo-regionen på följande adress visitturku.fi

Uutiskirje liittymislomake
Yhteys lomake