Tietoa meistä

Gabriel on a blue kayak
Melonta Akatemia syntyi rakkaudesta melontaan ja saaristoon. Järjestämme Saaristomeren sydämessä ikimuistoisia merimelontaretkiä sekä laadukasta melontakoulutusta kaikille melonnan harrastajille. Tarjonnastamme löydät niin päiväretket kuin pidemmät merimelontavaellukset, retket yksityisryhmille sekä koulutusta niin aloittelijalle kuin aktiiviharrastajallekin, peruskursseista syventäviin kursseihin ja melonnan yksityisopetukseen. Kokeneemmille melojille vuokraamme melontavälineitä sekä tarjoamme täyden palvelun omatoimiretkipaketteja.

Melonta Akatemian oppaat ja kouluttajat

Melonta Akatemian tiimi koostuu kokeneista ja mukavista paikallisista merimelonnan ammattilaisista.
Gabriel pumps water from his kayak with a big smile on his face.

Gabriel Sydänvirta

Melonta Akatemian perustaja ja pääopas Gabriel on Suomen Melonta- ja Soutuliiton sekä Suomen Merimelonta yhdistyksen koulutettu merimelontaopas. Hän asuu perheineen saaristossa ja pääset retkillämme tutustumaan hänen lempipaikkoihinsa ja saariston aarteisiin. Gabriel on kokenut meloja, joka on koko elämänsä liikkunut luonnossa ja vesillä. Hän tuntee melojien tarpeet ja haluaa tarjota jokaiselle uniikin melontaelämyksen.

Andreas Wiberg

Andin intohimo on luonto ja meri ja hän rakastaa opastamista melomiseen ja kauniiseen saaristoluontoon. Andi on koulutukseltaan melontaopas, eräopas ja ensihoitaja ja näet hänet usein mukana Melonta Akatemian pitemmillä retkillä.

Pauliina Wright

Pauliina seikkailee kajakillaan Saaristomerellä koko sulan veden ajan. Pauliina on Suomen Melonta- ja Soutuliiton sekä Suomen Merimelontayhdistyksen melontaopas ja melontakouluttaja. Melonnan kohokohtia ovat vuodenaikojen ja kelien vaihtelu, maisemat, tuuli ja aallokko.
ElinMaria practicing yoga on a beautiful rock in front of the sea

ElinMaria Sydänvirta

ElinMaria on Melonta Akatemian Jooga- ja Mindfulness kouluttaja, velho loihtimaan maittavia vegaanisia retkiruokia sekä varsin kokenut kajakkien roudaaja.

Melonta Akatemia toimii tiiviissä yhteistyössä Gabriel ja ElinMaria Sydänvirran omistaman MovingHeart -yrityksen kanssa. MovingHeart tarjoaa laajan kirjon jooga, mindfulness, liikunta- ja tanssipalveluja. Meillä on erittäin laaja kokemus ja kyky tarjota asiakkaalla monipuolisia luonto- ja liikuntaelämyksiä.

Tutustu meihin paremmin

Kumppanimme

Emme ole täällä suinkaan yksin, vaan teemme monimuotoista yhteistyötä alueen muiden yrittäjien, Suomen Melonta- ja Soutuliiton, Suomen Merimelontayhdistyksen, Paraisten kunnan ja Visit Turku Archipelagon kanssa.

Yhteistyökumppanimme Korppoossa on Korpo Kajakboden.

Lue lisää lähialueen matkailusta ja aktiviteeteista täältä:

Turun alueen palvelutarjontaan pääset tutustumaan laajemmin osoitteessa visitturku.fi

Uutiskirje liittymislomake
Yhteys lomake