Melontaretket

Sea Kayaking in the Archipelago Sea of Finland
Melonta Akatemia järjestää ikimuistoisia merimelontaretkiä Saaristomerellä. Tarjonnastamme löydät sopivat retket niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin melojalle. Retkiemme pituus vaihtelee kolmesta tunnista kahteen viikkoon. Retkillämme pääset nauttimaan Saaristomeren upeasta luonnossa oppien samalla uutta melomisesta. Kalenterissa olevien retkien lisäksi järjestämme tilauksesta ryhmällesi sopivia retkiä haluttuna ajankohtana sekä tarjoamme kokeneemmille melojille täyden palvelun omatoimiretkipaketteja.

Tervetuloa lumoavalle melontaretkelle avaran meren äärelle!

Kaikille sopivat retket

Melontavaellukset

Retket yksityisryhmille (min. 2 hlö)

Omatoimiretket

Testimonials

Oikeen iso kiitos MAHTAVASTA merimelontareissusta. Ammattitaito 10+. Kaikki niin hyvin suuniteltu että teit meille kaiken helpoksi. Iso kiitos ElinMarialle lounaasta ja Gabrielille muonituksesta kiitos myös.

Ihanan muiston tästä sain. ISO SUOSITUS näille retkille.

KIITOS

Katja Shadbolt 
Merimelontavaellus

Huikea melontaretki saaristomerellä.
Sielun ja mielen ravintoa parhaimmillaan. Kiitos❤️

Johanna Suominen
Opastettu melontaretki

Yömelontaretki. Upea kokemus.
Gabriel on ihmisenä niin hurmaava, että se tekee tästä elämyksestä täysin omanlaisensa. Nötö kohteena on helposti saavutettavissa. Emme olisi voineet toivoa mitään enempää. (No okei, enemmän aikaa kellua tässä kuplassa, joten ensi vuonna varaan tähän koko viikonlopun ❤️) Sydämeni on totisesti liikahdellut. Ihana kokemus!

Tii-Anna Vanhanen 
Yöttömän yön melontaretki

Olin viime kesänä mukana viikonloppuretkellä.

Lämmin suositus.

Ihania paikkoja, turvallinen reitti, mutta kurkistus myös ulapalle ❤️

Pirjo Laaksonen
Merimelontavaellus

Aivan mahtava aurinkoinen viikonloppu takana! Merimelontaa tyvenessä kelissä, pienessä aallokossa ja vähän isommassakin aallokossa. Pulikointia aivan uskomattoman kirkkaassa vedessä. Mahtava loman aloitus! Kiitos MovingHeart!

Katja Laine  
Merimelontavaellus

Viikonlopun melontaretki oli kokonaisuudessaan todella mieleenpainuva. Kaikki järjestelyt sujuivat mutkattomasti ja rautaisella ammattitaidolla. Nötö on kerrassaan hurmaava saari, jonne astuessa keho ja mieli rentoutuvat välittömästi. Saaristomeren kansallispuisto kohteena Suomen upeinta luontoa.
Gabriel on ihmisenä hurmaava, joka tekee tästä kokemuksesta täysin uniikin.
En voi muuta kuin suositella!

Tii-Anna Vanhanen
Merimelontavaellus

Parin päivän retkeen mahtui hyvin erilaisia maisemia, tunteita, tuulia ja olosuhteita sekä yö autiolla saarella. Gabriel ohjasi ryhmämme timanttisella ammattitaidolla ja aurinkoisella asenteella nauttimaan leppoisista lahukoista ja myös haastamaan itseään turvallisesti. Voin lämpimästi suositella heittäytymistä Sydänvirran vietäväksi!

Hanna Vihava
Merimelontavaellus

Kiitos upeasta melontaretkestä. Jäi hyvä mieli ja elinikäinen muistijälki.

Beni ja Santeri
Opastettu melontaretki
Uutiskirje liittymislomake
Yhteys lomake