Palvelut yksityisryhmille

A large group of paddlers by their kayak with their arms raised to the sky.
Melonta Akatemia tarjoaa sinulle ja ryhmällesi tarpeisiisi räätälöityjä melontaretkiä ja laadukasta melontakoulutusta. Meiltä löydät sopivat retket ystäväporukalle tai yritysryhmille. Yksityisretkiemme pituus vaihtelee kolmesta tunnista kolmeen päivään. Lisäksi tarjoamme yksityiskoulutusta ja täyden palvelun omatoimiretkipaketteja. Voit halutessasi kutsua meidät opastamaan tai kouluttamaan myös muualle Lounais-Suomessa.

Alta löydät retki- ja kurssitarjontamme yksityisryhmille. Jos et löydä vaihtoehdoista sinulle sopivaa kokonaisuutta, ole yhteydessä, niin teemme sellaisen!

Tervetuloa melomaan kanssamme!

Testimonials

Oikeen iso kiitos MAHTAVASTA merimelontareissusta. Ammattitaito 10+. Kaikki niin hyvin suuniteltu että teit meille kaiken helpoksi. Iso kiitos ElinMarialle lounaasta ja Gabrielille muonituksesta kiitos myös.

Ihanan muiston tästä sain. ISO SUOSITUS näille retkille.

KIITOS

Katja Shadbolt 
Merimelontavaellus

Yömelontaretki. Upea kokemus.
Gabriel on ihmisenä niin hurmaava, että se tekee tästä elämyksestä täysin omanlaisensa. Nötö kohteena on helposti saavutettavissa. Emme olisi voineet toivoa mitään enempää. (No okei, enemmän aikaa kellua tässä kuplassa, joten ensi vuonna varaan tähän koko viikonlopun ❤️) Sydämeni on totisesti liikahdellut. Ihana kokemus!

Tii-Anna Vanhanen 
Yöttömän yön melontaretki

Suosittelen! Upea saari Nötö ja melonnan vetäjät.

Ulla Eerikäinen
Opastettu melontaretki
Subscription form
Contact form